Blogul la KUB-uri
Altfel de cazare in Slanic Moldova!

Altfel de cazare in Slanic Moldova! Aceiasi .Altfel ! Pentru că trebuie şi mai ales pentru că suntem în stare. Pentru că avem experienţă şi idei noi, sentimente şi conştiinţă. Dar în primul rând pentru că avem o țară cu oameni și locuri despre care credem că știm aproape tot, dar nu încetăm să rămânem surprinși câte puțin în fiece zi. Pentru toate acestea am hotărât să tăiem astăzi panglica unui nou concept. Am putea spune un concept turistic, dar nu o vom face. Pentru că e mai mult decât atât.

Citeste mai mult

Panoramic de Slanic Moldova

Pe lista staţiunilor de interes naţional, Slănic-Moldova se poate lăuda cu o ofertă generoasă de spaţii de cazare, de la hoteluri, vile şi pensiuni, până la noile bungalouri despre care ai auzit de curând. Să spunem că te-ai cazat deja sau esti doar într-o scurtă evadare cu familia. Vrei un pic de mişcare, ai vrea şi altceva decât turul izvoarelor sau obişnuitele plimbări prin parcul central

Citeste mai mult

Amintiri de Slanic Moldova

Slănic-Moldova: căuşul montan al amintirilor frumoase Trăim timpuri în care acceleraţia este cuvântul de ordine. La job, acasă, chiar şi în vacanţă. Cât mai mult, cât mai repede, cât mai intens. Parcă la fel se comportă şi destinaţiile prin care încercăm să ne încărcăm bateriile. Totul ar trebuie să fie la superlativ, de la surâsul de bun-venit al recepţionerei, până la cele mai reuşite apusuri, subordonate desigur interesului personal care încearcă să ţină în chingi până şi vremea.

Citeste mai mult

Slanic-Moldova ieri..

...înconjurat de munţi, cu nişte poziţiuni care-ţi răpesc privirile şi al căror aspect variat îţi umple sufletul de plăcere şi de mulţămire; te înveseleşte, te încântă, îţi întinereşte gândurile, îţi alină orice grijă şi suferinţe ale inimei. Situate la o depărtare de 18 km de Târgu Ocna, mergi la dânsele (Băile-Slănic) pe un drum sălbatic, lăsat până acum într-o stare de completă sălbăticie.

Citeste mai mult

Ce facem in Slanic-Moldova

Aţi ajuns în Slănic-Moldova. Poate v-aţi şi cazat cazat deja într-unul dintre cele aproape 2900 de locuri de cazare, cât reprezintă capacitatea de cazare turistică reprezentată de hoteluri, vile, pensiuni…şi bungalow-uri . Pot urma câteva zile de relaxare activă, în care veţi dori să îmbinaţi tihna şi confortul dotărilor cu plimbările în staţiune şi în împrejurimi

Citeste mai mult

Experiente si cazare in Slanic Moldova

Obiective turistice, experiențe și cazare de top în Slănic Moldova Care sunt obiectivele turistice, experiențele și cazarea de top în Slănic Moldova? Slănic Moldova este una dintre cele mai vechi stațiuni din țară, a acumulat deja peste 200 de ani de experiență în turism. Nu s-ar spune că are așa o vârstă venerabilă, pare că își trăiește o a doua tinerețe…perpetuă.

Citeste mai mult