Recenziile turiștilor noștrii

23/Nov/2022

- Simirad Emil

A fost foarte frumos. Voi reveni cu mare drag la voi.

22/Nov/2022

- Atomei Marius

Totul la superlativ!Liniște,curățenie,discreție,foarte frumos!!!Cine dorește să scape un pic de rutina zilnică și să-și încarce bateriile,recomand cu drag!

20/Nov/2022

- Popa Madalina

Superb! Foarte curat si bine amplasat incat sa ai o priveliște superba. Cubul dotat cu tot ce trebuie, suficient de mare pt 2 persoane. Vom mai reveni cu siguranta!

20/Nov/2022

- Alexandru Predut

Totul a fost perfect, sigur o sa mai revenim!

20/Nov/2022

- Seghedin Bogdan

Foarte frumos,curățenie,liniște,un peisaj superb .de revenit cu siguranța!

19/Nov/2022

- Amalia Puscas

Recomand această locație atât pentru view-ul superb, aerul curat, cât și pentru atmosfera caldă din interiorul cazării. Cazarea este perfect dotată cu toate utilitățile pentru a vă putea bucura de un sejur liniștit în inima naturii.

14/Nov/2022

- Pirciu Liviu - Andrei

Totul a fost ireprosabil! Intimitate, liniste, relaxare. Kubul s-a incalizit foarte repede, gratarul a fost pregatit in fiecare zi ( am facut gratar 2 din 3 zile). O priveliste superba. Recomand experienta din toate punctele de vedere!

13/Nov/2022

- Tache Viorel Mugurel

Am fost încântați de tot ce am găsit LaKuburi, incepand de la ambianta, curatenie, locație, amabilitatea personalului și liniștea zonei. Au fost 5 zile superbe si o sa revenim!

10/Nov/2022

- Ungurianu Cosmin-Gabriel

Conditii de cazare exceptionale, curățenie ireproșabilă, zona amplasării cubului 27 este perfectă. O sa revenim cu drag.

10/Nov/2022

- Condei Emilia

Bunăziua. O locație fff.frumoasa,asa cum ne am dorit. Ne am simțit f.bine.O sa ne fie dor pana la următoarea vizită.